Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri

Uusimaa
Navigaatio päälle/pois

Uudenmaan Luonnonsuojelija 2021 -lehti ilmestyi

Uudenmaan Luonnonsuojeliha -lehti

Suomen luonnonsuojeluliiton uusimaalaiset jäsenet saivat Luonnonsuojelija-jäsenlehden ykkösnumeron välissä paikallisliitteen, Uudenmaan Luonnonsuojelijan.

Virtavesien teemavuoden kunniaksi piipahdetaan Helsingin Mustapuron purotalkoissa ja haastatellaan Virtavesien hoitoyhdistys Virhon puheenjohtaja Esa Lehtistä. Kuntavaalien alla heitetään haaste kuntapäättäjille ja muistutetaan kuntametsien tärkeydestä luonnon monimuotoisuuden ja ihmisten hyvinvoinnin säilyttäjinä. Arvokkaita metsäkohteita uhkaava Tunnin juna on tarkemmassa syynissä.

Uudenmaan piirin paikallisyhdistysten aktiivit kertovat voitoista ja haasteista. Ketosirkka-hankeessa huhkitaan perinnemaisemien hoidossa ja vieraslajien poistossa. SusiLiFE-hankkeessa panostetaan oikean tiedon jakamiseen. Helsingin luonnonsuojeluyhdistyksen puheenjohtaja Antti Halkka muistuttaa, että jokaisella on oikeus puolustaa ympäristöään.

Uudenmaan Luonnonsuojelija on luettavissa myös pdf-muodossa.

Antoisia lukuhetkiä!