Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri Nurmijärven yhdistys

Nurmijärvi
Navigaatio päälle/pois

Ym­pä­ris­tö­pal­kin­to Nurmijärven Luonnon Selen Raiskilalle

Keski-Uudenmaan ympäristölautakunta on myöntänyt Nurmijärven Luonto ry:n puheenjohtajalle Selen Raiskilalle Keski-Uudenmaan ympäristöpalkinnon luonnonsuojelun hyväksi tehdystä työstä. Selen Raiskila on toiminut Nurmijärven Luonto ry:n puheenjohtajana vuodesta 2015.

Palkinnon perusteluissa mainitaan mm. että Selen on innostunut ja aktiivinen puheenjohtaja, joka osaa kannustaa myös muita toimimaan luonnon puolesta. Selenin johdolla yhdistys on saanut paljon lisää uusia jäseniä ja aktiivisia toimijoita. Selen tekee arvokasta vapaaehtoistyötä, joka kertoo aidosta omistautumisesta luonnonsuojelulle ja luonnon hyväksi toimimiselle.

Ympäristöpalkinnon kunniamaininnan ympäristölautakunta on myöntänyt Tuusulan kunnanvaltuutetulle Ilona Toivaselle hänen aktiivisuudestaan edistää uusien luonnonsuojelualueiden perustamista Tuusulan kuntaan. Kuvassa vasemmalla Selen ja oikealla Ilona.

Palkinnot luovutettiin Nurmijärvellä Aleksis Kiven syntymäkodin pihapiirissä järjestetyssä tilaisuudessa 18.6.2018. Lue lisää Keski-Uudenmaan ympäristökeskuksen verkkosivuilta. Katso myös Nurmijärven Uutiset 9.-10.6.2018 (s.3)