Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri Nurmijärven yhdistys

Nurmijärvi
Navigaatio päälle/pois

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on Logo_ja_nimi-480x75.jpg

Yhdistys on Suomen luonnonsuojeluliiton ja Suomen luonnonsuojeluliiton Uudenmaan piirin jäsen.

Yhdistyksemme päätoimialue on Nurmijärvi. Jäsenmäärämme on yli 200.

 

Liity joukkoomme aktiivitoimijaksi

Laajasta tehtäväkentästämme löydämme mielenkiintoisen ja sinulle sopivan tehtävän. Ota meihin yhteyttä sähköpostiosoitteellamme info@nurmijarvenluonto.fi .

Liity jäseneksemme

Jäsenyyshakemuksen voit tehdä Suomen luonnonsuojeluliiton nettisivuilla osoitteessa http://staging.sll.fi/liity. Jäsenyystyyppejä on varsinaisen jäsenen lisäksi perhejäsen ja opiskelijajäsen, joiden jäsenmaksu on varsinaista jäsentä alhaisempi. Suomen luonnonsuojeluliiton jäseneksi liittymällä liityt samalla oman paikallisyhdistyksesi jäseneksi. Eri jäsenyystyyppien jäsenmaksun suuruuden, jäsenyyden ehdot ja jäsenedut näet Suomen luonnonsuojeluliiton jäsensivuilta em. linkistä.

Pidä jäsentietosi ajan tasalla

Luonnonsuojeluliiton jäsenten käytössä on sähköinen jäsenpalvelu. Sieltä näet jäsentietosi ja pääset muuttamaan yhteystietojasi ja hallitsemaan markkinointilupia. Päivitä palveluun sähköpostiosoitteesi, niin et jää ilman tietoa Luonnonsuojeluliiton toiminnasta ja retkistä! Sähköinen jäsenpalvelu toimii verkossa osoitteessa rekisteri.sll.fi/jasentiedot. Kirjautumista varten tarvitset sen sähköpostiosoitteen, jonka olet ilmoittanut aiemmin jäsenpalveluun. Salasanan saat sivulla olevasta linkistä. Jos kirjautuminen ei onnistu, kertoo se siitä, ettei jäsenpalvelussa ole sinulle toimivaa sähköpostiosoitetta. Ilmoita sähköpostiosoitteesi jäsenpalveluun jasenasiat(a)sll.fi ja kokeile uudelleen, kun olet saanut kuittauksen viestiisi.

Yhteystiedot on hyvä tarkistaa, jotta saat Nurmijärven Luonnon viestit, Luonnonsuojelija-lehden, Suomen luonnonsuojeluliiton jäsenkirjeet ja muut viestit perille ja siinä muodossa kuin haluat.