Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri Nurmijärven yhdistys

Nurmijärvi
Navigaatio päälle/pois

Suomen luonnonpäivän retki

Nurmijärven Luonnon ja Nurmijärven Ladun yhteisellä Suomen luonnon päivän retkellä la 25.8.2018 tutustuttiin Keijo Westin johdolla Kiljavan kosteikkoon ja Vaaksin rauhoitettuun saarnialueeseen. Kuulimme myös monia mielenkiintoisia paikallistarinoita.

Kiitos aktiivisille osallistujille, luonto osaajille ja paikallishistorian tuntijoille, joita saimme kuulla retken aikana. Kuusen ympärysmitta 3.1m Vaaksin syvyys 24m ja korkeus merenpinnasta 90m.

Nurmijärven Luonnon ja Nurmijärven Ladun yhteisellä Suomen luonnon päivän retkellä tutustuttiin Keijo Westin johdolla Kiljavan kosteikkoon ja Vaaksin rauhoitettuun saarnialueeseen. Kiitos aktiivisille osallistujille, luonto osaajille ja paikallishistorian tuntijoille joita saimme kuulla retken aikana.

Lue lisää ja katso kuvia Nurmijärven Luonnon facebook-sivulta.