Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri Nurmijärven yhdistys

Nurmijärvi
Navigaatio päälle/pois

Suomen luonnonpäivä 31.8.2019

Suomen luontoa juhlittiin elokuun viimeisenä lauantaina jo seitsemättä kertaa.

Säveltäjä Jean Sibeliuksella oli säveltäessään ja matkustaessaan pieni rasia mukanaan. Sinne hän oli poiminut metsästä tuoretta sammalta ja neulasia. Näin hänellä oli aina taskussaan pieni rasia, jonka sisältöä nuuhkaisemalla saattoi karata kirjoituspöydän ääreltä takaisin honkien huminaan ja metsän äänimaisemaan.

Suomen luonnon päivänä 31.8.2019 innostettiin suomalaisia tekemään oma Sibeliusboksi. Rasiaan voi poimia luonnosta itselle tärkeitä tuoksuvia kukkia, marjoja tai jäkälää. Sibeliusboksi on myös mukava pieni lahja ihmiselle, joka ei itse pääse helposti metsän tuoksuista nauttimaan. Lue lisää Suomen luonnonsuojeluliiton sivuilta.