Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri Nurmijärven yhdistys

Nurmijärvi
Navigaatio päälle/pois

Kansalaisaloite eduskunnalle avohakkuiden lopettamiseksi valtion metsissä

Luonnonsuojeluliiton puheenjohtaja Harri Hölttä (vas.), Greenpeace Nordenin maajohtaja Sini Harkki ja Natur och Miljön toiminnanjohtaja Bernt Nordman toimittivat noin 11 000 paperille kirjoitettua kannatusilmoitusta Väestörekisterikeskukseen. Kuva: Oona Lohilahti

Viiden ympäristöjärjestön – Suomen luonnonsuojeluliiton, Greenpeacen, BirdLifen, Luonto-Liiton sekä Natur och Miljön – käynnistämä kansalaisaloite avohakkuiden lopettamiseksi valtion metsissä keräsi yhteensä 61 350 kannatusilmoitusta.

Kansalaisaloite toimitetaan eduskunnalle tiistaina 22.10.2019 kello 9.30 eduskunnan Kansalaisinfossa. Aloite luovutetaan eduskunnan lainsäädäntöjohtajalle ja apulaispääsihteerille. Samassa yhteydessä järjestetään keskustelutilaisuus maa- ja metsätalouden murroksesta. Lue lisää kansalaisaloitteesta verkko-osoittesta http://avohakkuuthistoriaan.fi/

Kansalaisaloite on luettavissa verkkosivulla kansalaisloite.fi  https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/3184