Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri Nurmijärven yhdistys

Nurmijärvi
Navigaatio päälle/pois

Nurmijärven Vihreät esittää uuden luon­non­suo­je­lua­lu­een perustamista Nurmijärvelle

Kuva: Tapani Veistola

Vihreiden valtuustoryhmän viime viikolla jättämässä valtuustoaloitteessa esitetään, että Nurmijärvi perustaisi luonnonsuojelualueen Seitsemän veljeksen kunniaksi. Nurmijärven Uutiset kertoo Nurmijärven Vihreiden puheenjohtajan Leni Pispalan toteavan, että luonnolla on tärkeä asema Aleksis Kiven kirjallisessa tuotannossa ja siksi suomalaisen kirjallisuuden edelläkävijän ja suomalaisen kirjallisuuden merkkiteoksen kunniaksi tulee perustaa luonnonsuojelualue Nurmijärvelle.

Lue Nurmijärven Uutisten artikkeli asiasta (5.2.2020)

Katso myös sivu Nurmijärven luonnonsuojelu-ja-natura-alueet