Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri Nurmijärven yhdistys

Nurmijärvi
Navigaatio päälle/pois

Metsiemme monet merkitykset

Suomen luonnonsuojeluliiton Uudenmaan piirin nettisivuilla on alkanut kirjoitussarja lähimetsistä. Rajoitusaika on nyt entisestään korostanut lähimetsien merkitystä. Ensimmäisenä kirjoituksena on porvoolaisen Mirja Suhosen teksti.

Lue Mirjan kirjoitus täältä https://staging.sll.fi/uusimaa/2020/05/11/metsiemme-monet-merkitykset/

Jos metsäaihe on lähellä sydäntäsi, osallistu kirjoitussarjaan. Kirjoitukset voivat olla tyyliltään erilaisia – lyhyehköjä, mielellään omakohtaisia. Kirjoitussarjaan pyritään saamaan kohteita tai metsäkiistojakin esille eri puolilta Uudenmaan piirin aluetta.

Lähetä kirjoituksesi toiminnanjohtaja Ursula Immoselle osoitteella ursula.immonen(a)sll.fi  (puh. +358 44 258 0598)