Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri Nurmijärven yhdistys

Nurmijärvi
Navigaatio päälle/pois

Kesäillan kävelyretki

Keijo West kertoo Kiljavan entisestä keuhkotautiparantolasta kesäillan kävelyretkellä 25.8.2020.

Tiistai-illalla 25.8.2020 kävelimme Sääksjärven eteläpuolisen alueen mäntykankailla pitkin  alueenpolkuja ja ulkoilureittejä. Kävelyretkellä tutustuimme erinomaisessa loppukesän säässä Sääksjärven eteläpuolisen alueen ”kaikuvaan ja ko­hisevaan” (A. Kivi) nummiluontoon Kiljavan sairaalan ympäristössä. Nurmijärven Ladun ja Polun sekä Nurmijärven Luonnon järjestämällä noin neljän kilometrin pituisella kävelyllä erinomaisena ja asiantuntevana oppaanamme toimi Keijo West. Mukana luontokävelyllä oli kolmisenkymmentä luonnonystävää.

Kävelyretkellä juhlimme myös Suomen luonnon päivää, jota vietettiin lauantaina 29.8.2020.