Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri Nurmijärven yhdistys

Nurmijärvi
Navigaatio päälle/pois

Nurmijärven suot

Retkeilyn ja luonnossa liikkumisen harrastajille suot ovat erinomaisia kohteita. Keijo West kertoi keskiviikkona 23.9.2020 pääkirjastossa Nurmijärven soista. Laajan kokemuksensa pohjalta Keijo kertoi, millaisia elämyksiä suot voivat tarjota retkeilyn ja luonnossa liikkumisen harrastajille. Kovin mielenkiintoista oli myös Keijon kuvaukset suoturpeen merkityksestä ja turpeen nostosta Nurmijärvellä menneinä vuosikymmeninä sekä soiden ennallistamisesta turpeen noston loputtua. Esitys kiinnosti nurmijärveläisiä ja herätti kuulijoissa monia kysymyksiä. Käsikirjastosali olikin niin täynnä kuulijoita kuin koronasuositukset sallivat. 

Tilaisuus oli Nurmijärven opiston maksuton luento. Keijo West on Nurmijärven Luonto ry:n ja Nurmijärven Latu ja Polku ry:n hallitusten jäsen.