Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri Nurmijärven yhdistys

Nurmijärvi
Navigaatio päälle/pois

Vaikuta toimintaamme ja vastaa kyselyymme!

Kuva: Johannes Vuoristo

Nurmijärven Luonto ry haluaa kehittää toimintaansa, jotta se palvelisi mahdollisimman hyvin kaikkia nurmijärveläisiä ja kuntalaiset voisivat osallistua parhaaksi katsomallaan tavalla yhdistyksen luonnon- ja ympäristönsuojelutyöhön sekä nauttia luonnon hyvinvointivaikutuksista yhdistyksen järjestämässä toiminnassa.

Kyselyn tarkoituksena on selvittää, millaisia mielipiteitä ja mielikuvia jäsenillämme ja Nurmijärven asukkailla on yhdistyksen toiminnasta ja millaista toimintaa yhdistyksen toivotaan järjestävän.

Kyselyn tekee Humanistisen ammattikorkeakoulun opiskelija Leena Sahlberg osana opinnäytetyötä. Kyselyyn vastaamiseen menee noin 10 minuuttia ja vastaukset käsitellään anonyymisti.

Kaikkien yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan palkinnoksi 50 euron lahjakortti luontokauppaan. Koska haluamme, että vastauksesi pysyy nimettömänä, olemme avanneet arvontaan osallistumista varten eri lomakkeen. Yhteystietolomake avautuu kyselyn lähettämisen jälkeen. Kyselyyn liittyviin kysymyksiin vastaa Leena Sahlberg, leena.sahlberg(a)gmail.com.

Kyselyyn pääset alla olevasta linkistä:  https://link.webropolsurveys.com/S/11BAFC0578D01895

Kiitos, että vastaat kyselyyn ja haluat olla mukana kehittämässä toimintaamme!