Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri Nurmijärven yhdistys

Nurmijärvi
Navigaatio päälle/pois

Osallistu 20.10. maisemapäivän va­lo­ku­va­kil­pai­luun ja mai­se­ma­kä­ve­lyi­hin

Kuva: © Margareta Sundell

Keskiviikkona 20.10. vietetään kansainvälistä maisemapäivää. Se kannustaa kaikkia tarkastelemaan maisemia ja osallistumaan niitä koskevaan päätöksentekoon. Ympäristöministeriö järjestää maisemapäivän kunniaksi valokuvakilpailun, jonka pääpalkintona on 500€ lahjakortti Rajala Pro Shopiin. Ansioituneita kuvia palkitaan myös kirjapalkinnoin.

Kisaan voi osallistua kuka vaan 14.-21.10. välisenä aikana otetulla kuvalla. Kilpailukuvat pitää lähettää 24.10. mennessä ja niitä laitetaan näytteille kilpailusivuston ohella mm. ympäristöministeriön aulan ikkunoihin. Lue lisää kilpailusta Suomen ympäristökeskuksen sivuilta. Kuvavinkkejä voi käydä vilkuilemassa myös Instagramin #arkimaisema-kampanjasta tai seuraamalla @arkimaisema-tiliä.

Lauantaina 16.10. ja keskiviikkona 20.10. maa- ja kotitalousnaiset järjestävät lisäksi ohjattuja maisemakävelyjä. Pohjois-Pohjanmaalle sijoittuva kävely järjestetään virtuaalisesti, eli siihen voit osallistua mistäpäin Suomea tahansa, kunhan ilmoittaudut mukaan 18.10. mennessä!

Lue lisää maisemakävelyistä maa- ja kotitalousnaisten sivuilta.

Teksti: Tuula Sjöstedt