Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri Nurmijärven yhdistys

Nurmijärvi
Navigaatio päälle/pois

SYKE:n pö­lyt­tä­jä­päi­vä 19.5.2022

Kimalainen pölyttää omenankukkaa. Kuva: Riku Lumiaro

Hiljattain julkaistiin Suomen kansallinen pölyttäjästrategia, ja sen toimenpiteillä turvataan pölyttäjien ja pölytyspalvelun tulevaisuutta maassamme. Keinoja on siis tarjolla, nyt on aika kääriä hihat. Mukaan tarvitaan kaikki, niin isot toimijat kuin yksittäiset kotipuutarhuritkin!  Pölyttäjien hyväksi tehtävää työtä koordinoi juuri käynnistyvä PÖLYKOORDI -hanke, jonka toteuttajana on Suomen ympäristökeskus SYKE. Kaikki pölyttäjistä kiinnostuneet ovat tervetulleita hankkeen avausseminaariin 19.5. klo 10–13 (ympäristöministeriö, Pankkisali & etänä Teams). Tilaisuudessa sekä esitellään että suunnitellaan tulevaa pölyttäjiä tukevaa toimintaa.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen SYKEn verkkosivulta osoitteessa:
https://www.syke.fi/fi-FI/Ajankohtaista/Tule_kuulolle_polyttajapaivaan_1952022(62967)?fbclid=IwAR3Sx9TFcisQc232TOtNdtaCalaiTbX9YFfIbRPxzCjqpyWrv6yqUPKatiw

Kansallisen pölyttäjästrategian jalkauttamisen koordinaatio (PÖLYKOORDI)